Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bed & Breakfast van Nederland 2015 staat in Brabant of Friesland

30 april 2015 - Drie bed & breakfasts met vijf tulpen, de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn genomineerd voor de titel 'Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015'.

De kanshebbers zijn B&B Carpe Diem uit het Brabantse dorp Oirschot, B&B Tala Lodge uit het Friese plaatsje Ravenswoud en B&B Life is Good uit het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Op 9 juni 2015 maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend.
 B&B Carpe Diem werd in 2014 uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland, B&B Life is Good stond toen op de derde plaats. Nieuw in het topklassement is Bed & Breakfast Tala Lodge.
 
Vijf tulpen
Naast de bekendmaking van het Beste Bed & Breakfast van Nederland in de categorie van vijf tulpen, worden er ook winnaars uitgeroepen onder de B&B's in de kwaliteitscategorieën één tot en met vier tulpen. Dit zijn alle genomineerden:
 
- vijf tulpen: B&B Carpe Diem in Oirschot (Noord-Brabant); B&B Tala Lodge in Ravenswoud (Friesland); B&B Life is Good in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant).
 
- vier tulpen: B&B Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland); B&B De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel); B&B The Black Horse in Ureterp (Friesland).
 
- drie tulpen: B&B Tulpen en Zo in Julianadorp (Noord-Holland); B&B De Boksloot in Ravenswoud (Friesland); B&B Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland).
 
- twee tulpen: B&B De Tuinkamer in 's-Gravenzande (Zuid-Holland); B&B Hotel California in Wichmond (Gelderland); B&B Lots4U in Culemborg (Gelderland).
 
- een tulp: B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland); B&B Passage in Driebergen (Utrecht); B&B De Vlinder in Nijmegen (Gelderland).
 
Objectieve normen en gastenbeoordelingen
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie beoordeelt bed & breakfasts in Nederland op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties een tot en met vijf tulpen toegekend. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Ieder jaar maakt de stichting in de vijf tulpencategorieën de beste B&B's bekend. De winnaars worden uitgeroepen op basis van objectieve classificatienormen en gastenbeoordelingen op Bedandbreakfast.nl.
De uitslag van de verkiezing staat op 9 juni 2015 om 9.00 uur online . De prijsuitreiking vindt diezelfde dag plaats om 11.30 uur op locatie bij het winnende bed & breakfast.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.