Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nieuwe BMW X6 stuk betaalbaarder

23 juli 2014 - BMW heeft laten weten voor welke prijzen de nieuwe X6 is te bestellen. En die liggen een stuk lager dan voorheen dankzij gunstigere emissiewaardes.

Moest de voordeligste benzine van eerste generatie BMW X6 nog minstens € 98.000,- kosten, de nagelnieuwe X6 voorzien van dezelfde xDrive35i-motorisering is er voortaan voor een vanafprijs die tienduizend euro lager ligt. Bij € 88.100,- begint die, al moet je ervoor wel tot het voorjaar van 2015 wachten tot hij te bestellen is. De sterkste benzineversie, de xDrive50i met 450 pk sterke V8-turbo, is wel per direct te koop en die is er vanaf € 123.100,- (was € 143.000,-). De levering daarvan komt begin december op gang en dat geldt ook voor de xDrive30d, goed voor 258 pk en een vanafprijs van € 85.300,- en de 381 pk sterke en minstens € 120.700,- kostende X6 M50d-diesel. Ter vergelijk: voorheen stonden deze nog in de boeken voor respectievelijk € 90.000 en € 122.000,-. Later volgt dan nog de xDrive40d, waarvan nu al de prijs is bekendgemaakt, namelijk € 92.400,-. 

Standaarduitrusting
Zoals elk nieuw te bestellen BMW tegenwoordig kent de X6 een zeer lange optielijst, waaronder de mogelijkheid tot het kiezen van specifieke 'Lines' voor het ex- en interieur. Dagenlang kun je zoet zijn om helemaal jouw X6 samen te stellen, maar over Bi-Xenon-koplampen, 19 inch lichtmetaal, een achttraps Steptronic-transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een elektrisch te openen en te sluiten achterklep hoef je je in elk geval gene zorgen te maken. Dat behoort namelijk tot de standaarduitrusting, evenals climate control met twee zones, lederen bekleding, een automatisch dimmende achteruitkijkspiegel en het veiligheidspakket Driving Assistant van BMW ConnectedDrive.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.